Проклятието на женския род :)

И пак се сблъскваш с това чувство.Тази буйна емоция,която обладава духа ти и не те оставя спокойна.

Всеки неин жест,всяка дума,поглед след поглед и вече трепериш,спри се,ще полудееш.А тя!Как може да е толкова искрена и сияйна!И тия блестящи очи и тая перлена усмивка,колко е щастлива само!Колко е красива,когато прави така,когато се раздава така!Нещастница!Заблудена е…Глупава и наивна!Пък и не е кой знае какво…Има пъпка на носа;не си е сресала косата;без грим не е толкова хубава;има криви крака;хах,смее се истерично…и т.н,и т.н…………Не е като мен!…

И така всеки път…,с всяка жена,изпречила се на пътя ти.Било то по-красива или по-умна;Те са нищо в сравнение с теб,нали?!И докъде стигна,като ги омаловажи толкова пъти??!Не пребори емоцията,долното чувство май само се засили и облада иначе чистата душа.

О,низост,о,завист,о,жени!

Un commentaire »

  1. slideworld Said:

    Може би не ползват достатъчно халюциногени в тези дни хората и тогава вместо да гледат другите щяха да изживяват своя собствен свят .
    Не е ли по добро това? А иначе ако не търсихме проблемите в другите нямаше да се събираме(натискаме в градовете) като овце.Това е основата на завистта – има някой друг и го гледаш преценяваш и си доказваш , че си по – добър. Което не е вярно , но е по хубаво за крехката душичка скрита нейде в теб : ).

    kris:da de,ama ne e li po-dobre da gledash sebe si,sravnqvaiki se s drugiq i kogato vidish,che te prevyzhojda v neshto,prosto da go priznaesh i nqkak da se opitash da postignesh syshtoto;zashto trqbva da ima zloba i t.n.,i t.n. 🙂 smisyl,i v zloto ima polojitelno,no vse pak…stavat i strashni neshta 🙂


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Laisser un commentaire