Приятели

Колко странна е тази дума и колко рядко я употребяваме като определение за хората до себе си.Признавам,че нямам много приятели.Скъпи са ми и ми се броят на пръстите на ръцете.

В живота си досега съм допуснала много хора.Не всички са били искрени с мен,но аз съм добър ценител на човешки души (колко пси звучи) и лесно се влюбвам-онова другото влюбване,което се възхищава не само на външността,но и на личните качества,онова влюбване,което е някак крехко,но с времето се засилва и заздравява,онова влюбване,което дарява сигурност,емоции,лишава от самота.

Исках да назовя поименно,но е по-добре да си остане едно такова обяснение в любов,едно отворено обяснение и за тези,които ще срещам  в бъдеще.Вярвам в това и съм положително настроена към новото,въпреки в предния текст на френски да показвам обратното.Моментна слабост,какво да се прави.

Мога да бъда незаменим приятел,макар да имам особен характер.Тези,които са го разбрали затова съм им благодарна и съм им вярна.Няма значение дали съм в Пловдив,София,Париж или Новочеркаск,аз съм си аз,а вие сте мои приятели.

Страхувам се,че понякога разстоянието и времето се оказват по-силни и убиват тръпката,но и съм решила да не съжалявам за нищо,нещо,което ви съветвам да правите,тъй като вярвам в истинската обич,онази между майка и дете,между мъж и жена,между две жени,а ако една такава приятелка обич е искрена и наистина толкова силна,дори вековете и преражданията не я убиват.И съществуват такива емоции,както има факти за прераждания на душите на групи…(пак от моите щуротии,но в това се крие и детската надежда за добро,борба срещу онзи страх от нищотото след смъртта и т.н.) 🙂

Желая цялото щастие на Земята на всички,които обичам,роднини,приятели,познати.Искрено и пак с усмивка.Имам още много да се уча и не зная дали като ме поочука животът,ще съм същатата оптимистка,мечтателка и наивница,но ще се боря за постигане на целите и срещу това,което ми вреди…Успех и на вас!

P.S. Зная,че ме четете,макар някои от вас да не пускат коментари,не е нужно и сега да го правите,нали на живо си казваме това-онова 🙂

Publicités

2 commentaires »

  1. владо Said:

    О, не, на живо нищо не си казваме 😆

    kris: e,sq 😛

  2. borislaa Said:

    Haresa mi tova:  » … онова влюбване,което дарява сигурност,емоции,лишава от самота … » – za chovek koito razchita i viarva na priqtelite si, kakyvto sym az, sym poveche ot syglasen i moje bi tova sa nai-tochnite 3 dumi – evala 🙂

    kris: ehh 😉


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :